19:50
Пам’ятаємо ваш подвиг
Ми не могли залишити без належної уваги ветеранів і пенсіонерів МВС України, які здійснили героїчний подвиг - брали участь у ліквідації наслідків Чорнобильської АЕС. Ця катастрофа увійшла в число найбільших катастроф в історії людства. Саме 14 грудня 1986 року було завершено спорудження захисного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС. Ця дата встановлена в Україні з метою вшанування пам'яті про мужність і самовідданість ліквідаторів.

Співробітниками міліції, а зараз ветерани та пенсіонери МВС України, які брали участь у ліквідації аварії на ЧАЕС були: О.О.Колпаченко, О.С.Снагицький, Ю.В.Журба, С.В.Рудяшко, В.І.Зінченко, Р.Т.Молчанов і С.В.Давиденко, який нещодавно пішов з життя. Це ті люди, які були в перших рядах героїв, що кинулися на боротьбу з радіаційною стихією.

На жаль, аварія в Чорнобилі забрала чимало життів. Їх не сотні і не тисячі... Більшість залишили своє здоров'я заради майбутнього країни. Ваш вчинок залишиться в пам'яті багатьох поколінь громадян України. Ми низько вклоняємося вам і пам'ятаємо, що ціною власного життя ви захистили нас від атомної катастрофи. Подяка вам від усіх нас, наші дорогі чорнобильці.

С.МАТВІЄНКО, інспектор Білокуракинського відділу поліції Головного управління національної поліції в Луганській області, капітан поліції

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№3-4 від 09 січня 2106 року


Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 355 | Додав: portalbk | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar