14:44
Обережно – жінки!
До Міжнародного жіночого дня 8 Березня на сцені Білокуракинського районного Будинку культури ім. Т.Шевченка свою творчість, акторські здібності та невимушеність подарували глядачам актори Луганського обласного академічного українського музично-драматичного театру.

«Жінки – дивовижні створіння. Вони швидше повірять абсолютно ідіотським байкам, чим власним очам», - так наївно думав молодий художник-ловелас Серж Дюбуа, заводячи одночасно роман з трьома такими здавалося б на перший погляд різними жінками: милою і довірливою студенткою Лулу, грубуватою і впевненою у собі барвуменшею Жаклін та щедрою старенькою маркізою Марісабель. Але спільне у них таки є – кожна з них мріє бути єдиною в житті коханого. І от випадок зводить їх разом і руйнує їхні світлі мрії. Молодий чоловік на власній шкірі дізнається, на що здатні три розлючені жінки.

Саме такий сюжет вистави «Обережно – жінки!», яка завдяки жартівливим діалогам та неординарним образам головних героїв є напрочуд легкою для сприйняття. Але все ж таки через сміх змушує глядача замислитись над складними питаннями людських взаємовідносин, кохання і вірності. Прекрасна гра молодих акторів та цікавий задум режисера надали виставі особливого шарму.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№23-24 від 19 березня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 414 | Додав: portalbk | Теги: життя, драматичний, Білокуракине, Театр, луганський, вистава, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar