18:46
Новорічна казка
"Ми особливі, але такі, як і всі», «Повір у себе і в тебе повірять інші», «Через терени до зірок» - під такими гаслами зазвичай проходять конкурси та заходи для дітей з обмеженими можливостями. Так, 5 січня 2016 року відбулось свято «Новорічна казка» для дітей, які відвідують Білокуракинський центр соціальної реабілітації. Організували свято працівники районного Будинку культури ім. Т.Шевченка. Ведуча Олена Зверхановська в ролі Маші з мультфільму та майже справжній Ведмідь не залишили без уваги жодну дитину. Діти на якийсь час забули про свої негаразди, хвороби. Всі дуже весело грали, водили хороводи біля ялинки, відгадували загадки та кликали Діда Мороза зі Снігуронькою. Концертну програму підготували вихованці районного Будинку дитячої та юнацької творчості.

Спонсорами свята стали приватні підприємці Тетяна Косяченко, Надія Єресковська, Людмила Світлична, Олександр Павленко та Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Наприкінці свята всі діти весело танцювали під новорічну пісню про ялинку і зовсім не звертали увагу на те, хто з них хворий, а хто здоровий. Діти раділи, відпочивали і були одним цілим.

Колектив центру реабілітації надалі намагатиметься зробити перебування дітей в центрі змістовним, цікавим і корисним. Бажаємо всім здоров’я, оптимізму, віри в свої сили. Не залишайтеся сам на сам зі своєю бідою. Ми завжди чекаємо на вас і готові допомогти. Всім дуже велике спасибі за «Новорічну казку».

І.Петриченко, директор Білокуракинського Центру реабілітації

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№5-6 від 16 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 367 | Додав: portalbk | Теги: Рік, Білокуракине, Новий, святкування, інвалідів, для, Новорічна, дітей, казка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar