17:18
Новий рік вже на порозі
Настає найчарівніше свято - Новий 2016 рік. Це той час, коли морозець потріскує за віконцем, все навколо вкрите білим пухким снігом. Подекуди в повітрі чутно запах мандаринів. Кожен з нас пов’язує це свято тільки з найкращими спогадами в колі сім’ї, друзів та близьких.

Днями директор СТОВ «Прогрес» С.В.Стешенко та його заступник В.В.Купріяниць садочка, Лизинської ЗОШ І-ІІ ступенів та Шапарівської ЗОШ І-ІІ ступенів. Від усього серця С.В.Стешенко привітав всіх присутніх з довгоочікуваними і світлими святами - Новим роком та Різдвом Христовим. Це улюблені й радісні дні з дитинства, наповнені світлом свята, спільної радості, веселощів.

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2015-ий рік був прожитий не дарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей й відкриттів, перемог і досягнень. Тож щасливого Нового року та веселих свят.

Юлія МАЛЮК

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№1-2 від 02 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 346 | Додав: portalbk | Теги: газета, життя, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar