20:28
Дружні змагання
Днями відбулися дружні змагання з шахів, шашок, тенісу та міні-футболу між Попаснянським та Білокуракинським районами. Розпочав захід голова Білокуракинської райдержадміністрації С.І.Іванюченко, який привітав присутніх з Новорічними і Різдвяними святами. Серед почесних гостей був присутній голова Попаснянської райдержадміністрації Р.Г.Власенко, він теж висловив свої привітання та запросив білокуракинців з візитом до свого краю.

У змаганнях брали участь з кожного району по 15 учасників. Особливо захоплюючим виявилася гра з міні-футболу, польовими гравцями нашої команди були – В.Аполлонов, Є.Іщенко, Є.Світличний, В.Курочка, О.Лисенко, М.Пономаренко, а воротарями цієї неперевершеної гри навіть стали голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко та його перший заступник С.В.Щебетенко, що підкреслювало незвичайність цих дружніх змагань, які пройшли в теплій атмосфері.

Всі гравці отримали максимум позитивних емоцій.

Юлія Малюк

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№5-6 від 16 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 352 | Додав: portalbk | Теги: спортивні, змагання, спорт, Білокуракине, дюсш, держслужбовці | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar