21:26
Депутати приймають рішення
13 січня 2016 року відбулась третя сесія Білокуракинської селищної ради об’єднаної територіальної громади сьомого скликання. У її роботі, окрім депутатів взяли участь: запрошені в.о. старостів, заступник селищного голови Д.А.Шуть та головний бухгалтер О.Ф.Пронька, депутат районної ради О.О.Леонов, голова ветеранської організації воїнів-інтернаціоналістів М.О.Циганок та ін.

Проводив сесію селищний голова С.І.Сірик. Депутати розглянули питання порядку денного сесії. Так, депутати проголосували про внесення змін до бюджету Білокуракинської селищної ради на 2016 рік. З цього питання інформувала головний бухгалтер селищної ради О.Ф.Пронька.

Рішенням депутатів за пропозицією селищного голови було затверджено кандидатуру заступника селищного голови. Ним став Віктор Максимович Носуля – колишній голова Олексіївської сільської ради. Він подякував за надану довіру та сказав декілька слів про плани на майбутнє.

Депутати затвердили перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для засуджених до покарання у вигляді громадських робіт у 2016 році, а також перелік об’єктів та видів суспільно-корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт у 2016 році. Інформував з цих питань заступник селищного голови Д.А.Шуть.

Також були розглянуті різні питання (щодо утворення кооперативів із забезпечення населення громади питною водою, щодо надання майна в оренду тощо), із яких депутати прийняли відповідні рішення. Третя сесія селищної ради сьомого скликання була оголошена закритою.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№7-8 від 23 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 372 | Додав: portalbk | Теги: селищної, Заступник, Рішення, носуля, сірика, ради, сесія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar