16:43
Четверта сесія Білокуракинської районної ради сьомого скликання
13 січня 2016 року у залі засідань Білокуракинської районної ради відбулась четверта сесія районної ради сьомого скликання. У її роботі, окрім депутатів, взяли участь голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко та його заступники, сільські та селищні голови, керівники структурних підрозділів РДА, ряду підприємств, установ району, представники Білокуракинського відділу поліції, прокуратури району та ін. запрошені.

На початку роботи сесії пролунав урочисто Гімн України. Сесія проходила згідно з регламентом 7 скликання районної ради. Вів її голова райради К.І.Бондаренко. Депутати затвердили порядок денний. Про внесення змін і доповнень до районного бюджету на 2015 рік та про внесення змін до районного бюджету на 2016 рік інформувала начальник управління фінансів РДА А.В.Гончар. Депутати своїм рішенням внесли зміни і доповнення до районного бюджету на 2015 рік та внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік.

Депутати також підтримали прохання голови ветеранської організації воїнів-інтернаціоналістів М.О.Циганка виділити кошти на матеріальну допомогу трьом родинам загиблих воїнів-інтернаціоналістів району до Дня вшанування воїнів-інтернаціоналістів, який відзначатиметься зовсім скоро.

Під гучні оплески присутніх приємну місію із вручення посвідчень та значків депутатів районної ради виконали голова районної ради К.І.Бондаренко, його заступник Н.П.Літвінова, голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко.

Четверта сесія районної ради була оголошена закритою.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№7-8 від 23 січня 2016 року


Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 361 | Додав: portalbk | Теги: районної, сесія, Білокуракинської, райрада, ради | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar