10:28
ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ З РОБОЧИМ ВІЗИТОМ ВІДВІДАЛА БІЛОКУРАКИНЩИНУ

З робочим візитом до Білокуракинського району завітали заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк, директор Державного архіву Луганської області Катерина Безгинська.
Першочергово заступник голови Луганської обласної державної адміністрації Ольга Лішик провела виїзний прийом громадян у приміщенні Білокуракинської районної державної адміністрації. З проблемними питаннями до неї звернулося троє громадян. Зокрема, староста с.Курячівка Ольга Кучерява, представляючи інтереси особи з інвалідністю своєї громади, звернулася з проханням надання йому матеріальної допомоги на лікування. Також на виїзному прийомі Ольга Петрівна розглянула колективне звернення мешканців смт Білокуракине, які звернулися за допомогою у вирішенні питання ремонту даху. В свою чергу секретар, в.о. голови Павлівської сільради Наталя Турбаба звернулася до Ольги Лішик з проханням сприяння у наданні статусу «народного» ансамблю «Журавка» з села Павлівка. На всі порушені питання мешканці отримали вичерпні відповіді та рекомендації.
Після цього гості району взяли участь в урочистостях з нагоди Дня вчителя. Цього дня зібрались усі ті, хто забезпечує освітньо-виховний процес у районі, хто здійснює методичний супровід, хто турбується про затишні та комфортні умови праці й навчання. Щиру вдячність за невтомний творчий пошук, самовідданість та любов до дітей освітянам висловили заступник голови обласної державної адміністрації Ольга Лішик, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Юрій Стецюк, перший заступник, в.о. голови райдержадміністрації Сергій Щебетенко, голова Білокуракинської ОТГ Сергій Сірик. Про невтомну працю та її результати свідчили цього дня численні грамоти і подяки, цінні подарунки обласної державної адміністрації, районної державної адміністрації, Білокуракинської селищної ради. Святкову атмосферу, щирі посмішки та позитивні емоції подарував винуватцям свята концерт, який завершив урочистий захід.
У рамках робочого візиту також делегація ознайомилася з якістю проведених ремонтних робіт відділення відновлювального лікування та приміщення лабораторії Білокуракинської ЦРЛ, матеріально-технічними базами дитячих садків «Сонечко» та «Берізка», Білокуракинської загальноосвітньої школи №1, центру надання адміністративних послуг Білокуракинської ОТГ тощо. Були вивчені проблемні питання та визначені шляхи їх вирішення.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 254 | Додав: portalbk | Теги: білокуракинщини, візит, лішик, життя, Ольга, Білокуракине | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar