12:29
Віталій Курило. З робочим візитом до Білокуракинського району
19 січня 2016 року з робочим візитом Білокуракинський район відвідав народний депутат Верховної Ради України Віталій Семенович Курило. Разом зі своїми помічниками Є.Міроненко, В.Чайкою та О.Леоновим народний депутат провів ряд зустрічей з урядовцями району. Зокрема виявилася плідною зустріч з головою Білокуракинської об’єднаної громади С.І.Сіриком, під час якої порушувалися питання об’єднаної громади, надавалася методична допомога, а також обговорювалися проекти об’єднаної громади щодо залучення інвестицій. Після бесіди голови громади С.І.Сірик запросив В.С.Курила та його помічників на захід, присвячений визволенню Білокуракинщини, який відзначався саме цього дня, на що він погодився та навіть виступив.

Не менш цікавою виявилася зустріч з головою районної ради К.І.Бондаренком та депутатами демократичної коаліції районної ради. Депутати задавали багато  суспільно-політичних питань, а також питань, пов’язаних з депутатською діяльністю, адже багато депутатів були обрані до районної ради вперше. Одним з найактуальніших питань було щодо ремонту доріг прикордонних сіл, які знаходяться не в найкращому стані. Також було запропоновано в ході ремонту задіяти саме Білокуракинський райавтодор та запустити завод ОБЗ, що дасть змогу створити нові робочі місця для місцевих робітників. Була проведена й зустріч із головою Білокуракинської райдержадміністрацією С.І.Іванюченком.

В громадській приймальні В.С.Курило провів особистий прийом громадян. На прийомі було 12 громадян. Питання були різноманітними – від особистих до суспільно-побутових із нарахування субсидій, про зміни у законодавстві країни тощо. Всім громадянам були надані відповіді.

Далі за планом був візит до Лозно-Олександрівської селищної ради, до якого долучився голова районної ради К.І.Бондаренко. Депутат зустрівся з головою селищної ради, директором місцевої школи, завідуючим амбулаторії сімейної медицини. Порушувалися питання щодо об’єднання громади, було написано декілька звернень до народного депутата. На зустрічі також був присутній голова Шарівської сільської ради.

В рамках робочого візиту народного депутата не залишилася без уваги і Червоноармійська сільська рада, де також відбулася зустріч депутата з сільським головою, директором школи, громадськістю. Як і багатьох у цей час реформ і перетворень, насамперед, хвилювало жителів та урядовців сільради питання об’єднаної громади, були розроблені проекти щодо розвитку сіл сільради. Відвідав Віталій Семенович і Червоноармійську школу, де його радо зустріли не тільки директор та вчителі, а й учні школи. Розпитували, спілкувалися, ділилися міркуваннями, а наостанок народний депутат В.С.Курило подарував юним спортсменам м’ячі та фото на згадку про зустріч.

Дуже насиченим та плідним виявився цей візит. Депутат повертався додому втомлений, але сповнений нових вражень, ідей, планів для подальшої роботи у Верховній Раді.

О.Леонов, керівник громадської приймальні

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№11-12 від 06 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 385 | Додав: portalbk | Теги: Білокуракине, Віталій, Курило, Леонов, депутат | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar