14:48
У дитячий край щасливий
Особливу радість День Святого Миколая приносить дітям, бо Святий Миколай вважається їхнім покровителем. Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну господу з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти - і добра казка зникає, а Миколай залишається.

Напередодні цього свята голова райдержадміністрації С.І.Іванюченко разом з Л.І.Зубковою відвідали дитячі садочки «Берізку» та «Сонечко», якраз у цей час у дітлахів проходило свято, гості завітали не с пустими руками, вони принесли дарунки дітлахам - м’ячі та обручі для заняття фізкультурою, поздоровили малечу зі святом та сфотографувалися на пам’ять. Після цих урочистостей голова селищної ради С.І.Сірик та Л.І.Зубкова відвідали ще один дитячий заклад «Зірочку» у селі Нещеретове, де почастували дітлахів солодощами, а натомість отримали купу позитивних емоцій та вражень.

Анастасія ВЕРГУЛЕНКО

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№1-2 від 02 січня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 352 | Додав: portalbk | Теги: життя, дитячий, Іванюченко, зуькова, САДОК, берізка, Рік, сонечко, білокуракинщини, Новий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar