16:54
Товариські змагання
6 лютого в місті Попасне в спортивному залі «Відродження» була проведена спартакіада серед державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування Луганської області. За ініціативи голови райдержадміністрації С.І.Іванюченка Білокуракинський район на чолі з першим заступником голови райдержадміністрації С.В.Щебетенком відвідав ці змагання, які пройшли із кількох видів спорту: міні-футбол, волейболу, настільного тенісу, шашок та шахів. Участь у спартакіаді взяли команди Попаснянського, Білокуракинського та Кремінського районів.

Урочисте відкриття товариських спортивних змагань розпочалося виконанням Гімну України та підняттям Державного Прапору капітанами команд районів. Гостям Попаснянщини в знак поваги і гостинності урочисто були вручені короваї. До всіх присутніх зі словами вітань та добрих побажань звернувся голова Попаснянської районної військово-цивільної адміністрації Р.Г.Власенко. Він подякував гостям з Білокуракинського та Кремінського районів за приїзд та побажав усім перемоги і гарного настрою. Приєднався до вітань і заступник голови Білокуракинскої райдержадміністрації С.В.Щебетенко, який побажав усім учасникам успіхів та високих досягнень.

Кожна команда була налаштована виключно на перемогу, що стало зрозумілим з перших хвилин спартакіади. В очах всіх учасників горів азарт. У напруженій боротьбі команди все-таки визначили призові місця. Перше місце у змаганні з футболу посіла команда Білокуракинського району, друге - команда Попаснянського району, а третє місце дісталося команді Кремінського району. Учасники з кожного, району продемонстрували свої вміння, граючи у шахи і шашки. Так, О.М.Стогнієв, який представляв Білокуракинський район, посів перше місце у шахах; перше місце у грі з шашок виборов Б.О.Ситнік. У турнірних іграх з настільного тенісу перемогу здобув представник Кремінського району.

Цікаво було спостерігати і за змаганнями з волейболу. Кожна команда продемонструвала свою волю до перемоги. Але результати показали, у кого з учасників напору і спортивних навичок виявилося більше. Результати змагання з волейболу, а також у загальному заліку наступні: перше місце посіла команда Білокуракинського району, друге - Попаснянська команда, і третє - Кремінського району.

По закінченню змагань та підведення загальних результатів спартакіади, відбулася урочиста церемонія нагородження учасників. А після всі дружно вирушили покуштувати смачної польової каші.

Хотілося б, щоб подібні спартакіади відбувалися набагато частіше, і в них брало участь більше команд з різних районів та населених пунктів Луганської області. Адже спорт об'єднує людей, а це в даний час головне для нашої країни.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№13-14 від 13 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 321 | Додав: portalbk | Теги: районна, життя, змагання, адміністрація, спорт, РДА, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar