00:41
Свято обдарованих дітей Білокуракинщини «Зоряний Олімп»

Нещодавно у Будинку дитячої та юнацької творчості відбулося свято обдарованих учнів Білокуракинської ОТГ «Зоряний олімп». Урочистості відкрив ансамбль барабанщиць керівником якого є Інна Косенко. На заході були присутні почесні гості: начальник відділу освіти Білокуракинської селищної ради Любов Зубкова та секретар Білокуракинської селищної ради Наталія Жукова. Ведучими заходу під назвою «Зоряний олімп» були: Аліна Лагун, Юлія Заїка, Дмитро Черніков та Сергій Вітер.
Цього дня глядачів радували своїми виступами творчі колективи: вокальний ансамбль – «The bright stars» (керівник Інна Косенко), вокальний ансамбль «Барвінок» (керівник Наталія Сушкова), танцювальний колектив – «Shik dans» (керівник Альона Хлапоніна). Також відбувся дебютний виступ ансамблю шумових інструментів (керівник Наталія Сушкова). Своєю танцювальною композицією «Руханка» підняли настрій казкові герої – Фіона, Баба Яга, Смурфики і Анастасія Горбенко, Ангеліна Григоренко, Антоніна Світлична, Дарина Дуванська).
До слова було запрошено почесних гостей Любов Зубкову та Наталію Жукову, які привітали всіх присутніх діточок 3 Новорічними та Різдвяними святами, подякували всім за активну участь у житті шкіл, а керівникам, батькам, вчителям за надання підтримки талановитим учням. Побажали натхнення, щастя, миру.
Церемонію нагородження відкрила номінація "Інтелектуальна надія, де почесні грамоти отримали учні Білокуракинської ЗОШ І-Ill ступенів №1 за перемогу в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади: з української мови та літератури - учениця 7 класу Єлизавета Кривлякіна, учениця 8 класу Дар'я Козленко, учениця 9 класу Юлія Білянська; з інформаційних технологій - учень 6 класу Данило Васильченко, учениця 9 класу Вікторія Петрушина, учень 10 класу Владислав Бугаренко та учень 11 класу Владислав Третяк; з інформатики - учень 10 класу Владислав Рюмін, учень 11 класу Владислав Куденко; з математики - учениця 6 класу Валерія Христенко, учениця 8 класу Анастасія Телелейко, з географії - учениця 8 класу Лілія Заїка, учениця 9 класу Катерина Владієвська; з історії - учень 10 класу Олександр Путненко, учень 11 класу Артур Кошеленко; з англійської мови - учень 8 класу Денис Акопян, учениця 9 класу Альона Ківшар, учень 10 класу Данило Чумаченко; з правознавства - учениця 10 класу Дар’я Великіцька, учень 11 класу Артем Максименко: з технічної праці - учень 9 класу Євген Кисіль; з історії та правознавства - учениця 9 класу Карина Бєлік; з російської мови та літератури - учениця 10 класу Діана Кривич; з англійської мови, російської мови та літератури - учень 11 класу Єгор Рибальченко; з хімії, математики та обслуговуючої праці - учениця 9 класу Вероніка Овчаренко.
За перемогу в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії нагородили ученицю 11 класу Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Альону Гончаренко.
За перемогу в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади нагороди отримали учні Нещеретівської ЗОШ: з математики - учениці 10 класу Дарина Сахань та Дар’я Світлична; з фізики - учениця 10 класу Анна Карпенко, учениця 11 класу Руслана Мушніна; з історії - учень 10 класу Богдан Журба: з технічної праці - учень 10 класу Данило Білоус; з географії та біології - учениця 10 класу Анна Васильченко; з української мови і літератури, хімії - учениця 10 класу Тетяна Журба.
За перемогу в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади були нагороджені учні Курячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів: з фізики - учень 7 класу Назар Лавренко, учень 9 класу Єгop Пономаренко. Також грамоти за перемогу в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади отримали учні Дем’янівської ЗОШ І-ІІ ступенів: з хімії – учениця 7 класу Сніжана Бондаренко, учень 8 класу Володимир Пивоваров; з біології учень 8 класу Данило Болтов; з обслуговуючої праці - учениця 8 класу Яна Бикова.
За перемогу в II етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади грамотами були нагороджені учні Паньківськоі ЗОШ І-ІІ ст.: з математики - учениця 7 класу Софія Куделя; з історії - Максим Брик. За перемогу в II етапі всеукраїнських учнівських олімпіад з біології, російської мови і літератури був нагороджений учень 7 класу Шапарівської ЗОШ І-ІІ ст. Богдан Забайрачний. За перемогу в II етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад з фізики та технічної праці був нагороджений учень 8 класу Олександропільської ЗОШ І-ІІ ст. Іван Романенко. За перемогу в II етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка нагородили учнів Білокуракинської ЗОШ І-Ill ступеню №1: учня 6 класу Іллю Єресковського, ученицю 10 класу Христину Крамаренко; школярів Курячівської ЗОШ - ученицю 7 класу Анну Кіндратенко, ученицю 8 класу Аліму Троценко, ученицю 5 класу Лизинської ЗОШ Марію Лизенко.
У номінації «Творчість» за високий рівень виконавської майстерності, вагомі здобутки та активну участь в обласних і всеукраїнських фестивалях-конкурсах мистецтв були нагороджені вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості: середня група та старша група вокального ансамблю «Барвінок», вокально-інструментальний ансамбль «The bright stars», вихованці гуртка «Сольний слів».
За перемогу в обласному конкурсі патріотичної пісні «Воронцева слобода» нагородили грамотами учнів Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Яну В’юненко, Дар’ю Остапенко та Нікіту Грекова. За перемогу у III обласному конкурсі учнівської творчості «Чому я поважаю професію військового – 2019» грамоти було вручено учню 4 класу Шапарівської ЗОШ І-ІІ ст. Максиму Дорошенко, учениці 9 класу Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Валерії Вайленко. За перемогу в III обласному етапі всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об'єднаймося ж, брати мої» нагороди отримали учениця 10 класу Нещеретівської ЗОШ І-ІІ ст. Анна Васильченко та учень 11 класу Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ст. N1 Дмитро Черніков. За перемогу в 7 всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Намалюй, поки не зникло!» та конкурсі дитячого малюнка «Я малюю Україну» була нагороджена учениця 10 класу Нещеретівської ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяна Журба.
У номінації «Спорт» виявилися найкращими і отримали нагороди за високі спортивні досягнення на обласному і всеукраїнському рівні та вагомий внесок у розвиток жіночого футболу в Білокуракинській громаді жіночий футбольний клуб «Кобра» (ДЮСШ). За високі спортивні досягнення на обласному рівні та вагомий внесок у розвиток велотуризму в Білокуракинській громаді нагороди отримав велоклуб «Караван» (Білокуракинська ЗОШ І-ІІІ ст. №1). За високі спортивні досягнення на обласному рівні та вагомий внесок у розвиток гирьового спорту в Білокуракинській громаді нагородили учнів Олександропільської ЗОШ І-ІІ ст. За перемогу в II етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Джура» («Сокіл») серед навчальних закладів І-ІІ ступеню грамоту отримав рій «Ратоборець» (Дем'янівська ЗОШ І-ІІ ст.).
Після концерту та церемонії нагородження розпочався районний Чемпіонат знавців під назвою "Що? Де? Коли?». Обдаровані діти Білокуракинщини поділилися на такі команди: «Покемони» - учні Білокуракинської ЗОШ №1. «Комета» - учні Білокуракинської ЗОШ №1, «Патріоти» - учні Білокуракинської ЗОШ №2, «Все пучком» - учні Нещеретівської ЗОШ, «Сніговички» - учні Курячівської ЗОШ, «Джокери» - учні збірної шкіл с. Нещеретове, с. Паньківка, с.Дем’янівка. Ведучою конкурсу-гри була методист Будинку дитячої та юнацької творчості Інна Косенко. Результати конкурсу оцінювало незалежне журі, до складу якого увійшли, директор Будинку дитячої та юнацької творчості Людмила Лушнікова, спеціаліст І категорії відділу освіти Олена Плотницька та спеціаліст І категорії відділу освіти Анастасія Сокирко. Інтелектуальна гра проходила в два тури. Питання були як на знання, так і на ерудицію. Після двох турів за результатами конкурсу на позицію І місця вийшло дві команди «Покемони» та «Джокери». Члени журі вирішили поставити декілька вирішальних питань гравцям, щоб виз-начити переможця. У запеклій боротьбі перемогла команда «Покемони», ІІ місце посіла команда «Джокери», III місце – «Все пучком». Але без подарунків ніхто не залишився, всі команди отримали солодкі призи за участь.

Крістіна ЛОБАЧ

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 1225 | Додав: portalbk | Теги: газета, свято, обдарованих, білокуракинщини, життя, дітей | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar