22:14
Привітали вчителя з ювілеєм

Шанують працьовитих людей у Білокуракинській громаді. Бо такі люди - слава та гордість, славна історія держави. Тож нещодавно голова Білокуракинської ОТГ Сергій Сірик та провідний спеціаліст з соціальної роботи Ніна Ворочек привітали чудову жінку, педагога від Бога Лідію Трохимівну Заїку з ювілейним Днем народження. Вони вручили їй символічний подарунок та подяку за високий професіоналізм, за натхненну працю, вагомий внесок у розвиток української мови, мудрість і вірність обраній професії. Привітали з поважною датою, побажали міцного здоров’я, довголіття, життєвих сил, радості, бадьорого духу, любові й поваги від рідних та близьких.
Лідія Заїка народилася 24 вересня 1938 року в селі Шапарівка, закінчила місцеву 7-річну школу. У 1957 році вступила до Старобільського педучилища, бо з самого дитинства мріяла стати педагогом. Більше 40 років свого життя вона присвятила професії вчителя української мови та літератури в Білокуракинській ЗОШ №1. У 1957 році вийшла заміж, має 3 діточок, 4 онуків та 5 правнуків, які проживають у різних куточках нашої країни.
Лідія Трохимівна – вчитель від Бога, яка своєю відданою працею освятила життєвий шлях тисячам своїх учнів. Її внесок у виховання та становлення випускників і школярів Білокуракинської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 дійсно великий. Усе своє життя вона докладала багато зусиль для пробудження зацікавленості дітей до навчання, у зростанні у них духовності, мудрості, виваженості у досягненні мрій і сподівань.
Тож нехай в усьому прихильною до Вас, Лідіє Трохимівно, буде доля, здійснюються усі світлі мрії, добрі бажання та задуми. Хай завжди буде з Вами віра та впевненість у кращий завтрашній день.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 290 | Додав: portalbk | Теги: Сірик, шкільний, лідія, школа, трохимівна, привітання, заїка, вчитель, ювілей, Білокуракине | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar