16:30
Представники програми «U-LEAD з Європою» на Білокуракинщині

Нещодавно до Білокуракинської ОТГ з офіційним візитом завітали представники Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» - міжнародна програма, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією і реалізується з 2016 до 2020 року. Програма має на меті сприяння реформі децентралізації в Україні в цілому та розширення можливостей місцевих громад для надання громадянам високоякісних адміністративних послуг через створення та підтримку ЦНАП. Вона пропонує наступні види допомоги: навчання персоналу, підвищення його кваліфікації, допомога у роботі з мешканцями громади, матеріальна допомога (меблі для облаштування робочих місць персоналу ЦНАП та місць для відвідувачів ЦНАП, офісна техніка, програмне забезпечення), встановлення спеціалізованого обладнання - електронна система керування чергою.
Білокуракинщину відвідали виконавчий директор Асоціації органів місцевого самоврядування Луганської області Сергій Тихоновський разом з партнерами із Центру розвитку місцевого самоврядування та експертами напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою». В нараді також взяли участь керівництво Білокуракинської ОТГ, райдержадміністрації, депутатів, відповідальні особи за роботу ЦНАПу, представники громадськості.
Під час заходу делегація гостей вивчила потреби громади стосовно організації роботи ЦНАПу та можливості надання допомоги у його модернізації. У ході зустрічі було здійснено огляд приміщення та ознайомлення з роботою Центру надання адміністративних послуг Білокуракинської громади.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 825 | Додав: portalbk | Теги: життя, білокуракинщини, газета | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar