00:23
Пам’ять по воїнів-інтернаціоналістів
15 лютого відзначається День пам’яті воїнів-інтернаціоналістів, присвячений воїнам, які виконували інтернаціональний обов’язок за межами кордонів Батьківщини. Українська спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Білокуракинського району налічує 74 чоловіка. Задачами, які ми маємо на сьогоднішній день, є виховання патріотизму у підростаючого покоління, піклування про членів нашої спілки про забезпечення їх пільгами згідно діючого законодавства в повному обсязі, участь в заходах, присвячених державним святам, піклування про сім’ї загиблих воїнів-інтернаціоналістів. Активну допомогу для виконання статутних зобов’язань нам надають райдержадміністрація, районна рада, Білокуракинська об’єднана громада, а також небайдужі підприємці. Війна - це горе для матерів, сімей та рідних. Так сталося і в нашому районі. Трагічні звістки про загибель своїх синів отримали сім’ї О.М.Рудяшка, О.Г.Іванова, М.І.Третяка, М.Д.Шипілова. Ми розділяємо біль тієї втрати з рідними та близькими загиблих воїнів і пам'ять про них назавжди залишиться в наших серцях.

15 лютого в парку ім. Т.Шевченка об 11 годині буде проведений мітинг, присвячений вшануванню пам’яті воїнів-інтернаціоналістів. Всіх небайдужих запрошуємо на проведення цього заходу. Ветеранам Афганістану (воїнам-інтернаціоналістам), членам їх сімей бажаємо міцного здоров'я, довголіття, достатку та мирного неба над головою.

Правління УСВА (воїнів-інтернаціоналістів) Білокуракинського району

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№13-14 від 13 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 368 | Додав: portalbk | Теги: життя, читати, онлайн, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar