00:00
Неоголошена війна
«Вперше за весь час неоголошеної війни Росії проти України діючий воєначальник російської армії визнав, що рік тому в Криму були використані технології гібридної війни», - зазначається на сайті http://patrioty.org.ua/. «Ні для кого не секрет, що американці зараз ретельно вивчають наш досвід дій у період з лютого по липень 2014 року, коли наші війська без єдиного пострілу виконали завдання в Криму, яку назвали потім новою гібридною війною», - заявив в минулу середу генерал-лейтенант РФ Олег Макаревич.

Макаревич більше півроку очолює Військовий навчально-науковий центр Сухопутних військ, який віднедавна знову називається Загальновійськова академія Збройних сил РФ ім. Фрунзе. Старий вояка виступив з доповіддю на виїзному засіданні комісії Громадської ради при Міноборони РФ, яке провів заступник голови Громадської, ради при військовому відомстві О.Каньшін. Йшлося про шляхи вдосконалення підготовки офіцерських кадрів, і доповідь, як зараз з'ясовується, виявилася резонансною.

«Сьогодні, по суті, настала нова епоха інформаційного, політичного, економічного, збройного протистояння, що припускає відповідну реакцію на такі процеси, в тому числі і у розвитку вищої освіти», - зазначив начальник Загальновійськовий академії у своїй доповіді. Макаревич не став приховувати від журналістів і представників армійської громадськості, що в академії ретельно вивчають досвід сучасних війн, у тому числі пов'язаний з гібридною війною.

Патріоти України

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№15-16 від 20 лютого 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 342 | Додав: portalbk | Теги: життя, неоголошена, білокуракинщини, Війна, російсько-українська | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar