00:30
Не всі землю обробляють, але всі хліб їдять

Багато людей прикладають свою працю, щоб ми з вами досхочу смакували цим неоціненним витвором людських рук. І тому ми з пошаною ставимося до праці тих, хто трудиться на землі, і тому щороку запрошуємо своїх земляків-працівників до гостинної зали, щоб низько вклонитися за їх щоденний трудовий подвиг, подякувати гучними оплесками і привітати теплими словами. Так, у Попівському сільському клубі відбувся святковий концерт, присвячений Дню працівника сільського господарства. З щирими словами до трудівників села звернулися директор ПрАТ «Білокуракинський» О.Г.Свинаренко і староста села Ю.А.Гуртова. За самовіддану працю, вагомий внесок у життя ПрАТ «Білокуракинський» працівникам були вручені грамоти, а саме: О.Є.Волошину, О.В.Мінчук, О.В.Шевченко, О.В.Кривоножко, В.О.Журавльову, К.Д.Косенковій, О.О.Беліцькому, О.Л.Гуртовому, В.В.Косенкову, О.В.Мінчук, В.М.Опришко, С.В.Дубограй, І.П.Константиненко, С.І.Єрьоменко, О.В.Водолагі. Потім гарними віршами та піснями робітників привітали дітлахи села: Є.Фоменко, А.Опришко, С.Волошина, А.Іванкова, Ю.Опришко та художня самодіяльність: В.І.Мінчук, О.М.Волошина, С.І.Опришко. Після святкового концерту усіх було запрошено на смачну кашу. Навіть люди з обмеженими можливостями, ветерани праці не залишились без уваги - учасники художньої самодіяльності кожного відвідали вдома і пригостили кашею.
Шановні працівники сільського господарства та громадо, від щирого серця бажаємо вам здоров'я, щастя та добробуту. Зі святом вас.

Євгенія Завацька, завідуюча Попівським СК

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 353 | Додав: portalbk | Теги: аграрії, хліб, життя, білокуракинщини, виробники | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar