11:06
«МУЗИКУ ЧУТИ КРІЗЬ СТІНИ»

Музику чути крізь стіни. Білокуракинці в м.Сєвєродонецьк У перший день осені на бульварі Дружби Народів та площі Миру м.Сєвєродонецьк можна було зануритись в атмосферу фестивалю «Музику чути крізь стіни». Саме там побувала й делегація з Білокуракинщини. Для відвідувачів працювали близько 20 локацій, що включали: виступи музикантів, виставки, ігри-змагання, вікторини,
фото та арт-майстерні, локації для дітей.
Зазначимо, що цей фестиваль є частиною великого однойменного проекту, ініційованого головою Луганської обласної державної адміністрації - керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом. Також тут були представлені зразки брендової продукції «Луганщина. МОЯ», що була розроблена за підтримки Програми відновлення та розбудови миру ПРООН.
Однією з найцікавіших локацій Агенції регіонального розвитку Луганської області став тревел-бокс. Завдяки підтримці ПРООН, ідеї та неймовірному таланту Сергія Орлика кожен бажаючий мав змогу оцінити пристрій, який дозволяє переглядати 3D-зображення 12 найкращих краєвидів Луганської області в режимі віртуальної реальності. Гості фестивалю брали участь у квесті, розмалювали власноруч коржик, виготовляли сувеніри та могли оцінити продукцію місцевих майстрів та виробників. Але, зазирнувши у «зелену коробочку» за допомогою власного смартфону, гості фестивалю опинялись у музею чи над річкою Айдар, у театрі чи посеред поля квітучих воронців. І всі дивувались, яка ж наша Луганщина красива, цікава, привітна.
«Музику чути крізь стіни» - це міжнародний, міжкультурний та мультимовний проект, що передбачає тісну співпрацю всіх учасників. Його головна мета - подолати ментальні кордони між людьми, а ще його реалізація допоможе показати Луганську область жителям різних країн.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Життя Білокуракинщини
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 313 | Додав: portalbk | Теги: читати, білокуракинщини, газета, онлайн, 2018 року, Білокуракине, сайт, Білокуракинський, портал, життя | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar