21:06
КРАЩЕ СПОРТИВНЕ СЕЛО БІЛОКУРАКИНЩИНИ

Життя БілокуракинщиниНещодавно на спорткомплексі «Здоров’я» відбулася спартакіада на «Краще спортивне село Білокуракинщини», де змагалися учасники з Білокуракинської ОТГ Лозно-Олександрівської ОТГ та сіл Білокуракинського району, захід присвячений Дню Державного Прапора України. Привітати зі святом та побажати спортивних звершень завітали заступник голови Білокуракинської ОТГ Дмитро Шуть, директор БРКУ ФСК «Здоров’я» Микола Єрьоменко, голова Лозно-Олександрівської ОТГ Олексій Леонов та старости сіл Білокуракинської ОТГ. На урочистому відкритті тренер футбольного жіночого клубу «Кобра» Анатолій Кривуля вручив юній учасниці футбольного клубу Дарині Нізійовій символічний подарунок у вигляді фото всієї команди з нагоди її 15-ти річчя.
Спортсмени Білокуракинщини випробували свої сили у змаганнях з волейболу, стрибків у довжину, дартсу, перетягуванні канату та в легкоатлетичній естафеті 4x100 м. Всього участь у спартакіаді взяло 17 команд. Головними суддями змагань були Микола Пономаренко та Анатолій Кривуля.
Основним завданням організаторів даного заходу є підвищення соціальної значимості та ролі фізичної культури і спорту у формуванні здорового способу життя, організації повноцінного оздоровлення і відпочинку та залучення широких верств сільського населення.
Після досить потужних змагань результати виглядають таким чином: стрибки у довжину з місця - І місце - команда с.Мирне, II - с.Олексіївка, ІІІ - с.Паньківка; волейбол - І місце - команда с.Мирне, II - с.Паньківка, III - с.Тимошине; дартс - І місце посіла команда с.Лизине, II - с.Нещеретове, ІІІ - с.Олексіївка; легкоатлетична естафета 4x100 м - І місце - с.Луб’янка, II - с.Шаларівка, III - смт Лозно-Олександрівка, у змаганнях з перетягування канату перемогу виборола команда с.Павлівка, II - с.Мирне, III - с.Лизине.
Приємною подією стало те, що в рамках спартакіади відбувся товариський футбольний матч між жіночим футбольним клубом «Кобра» та футбольною командою хлопців ДЮСШ. У безкомпромісній та при цьому коректній боротьбі перше загальнокомандне місце і титул «Краще спортивне село Білокуракинщини 2018 року» вибороли спортсмени села - команда села Олексіївка, «срібло» у села Мирне, «бронза» у команди з села Паньківка. Переможці та призери змагань нагороджені медалями, грамотами та кубками.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Життя Білокуракинщини Життя Білокуракинщини Життя Білокуракинщини Життя Білокуракинщини Життя Білокуракинщини Життя Білокуракинщини

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 348 | Додав: portalbk | Теги: життя, білокуракинщини, читати, Білокуракинський, сайт, 2018 року, портал, онлайн, Білокуракине, газета | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar