13:06
Громада – за чисте довкілля
Голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, його заступники, депутати, жителі громади під час місячника благоустрою постійно беруть участь у дворових суботниках у різних куточках громади. Такі невеликі добрі та шляхетні справи стали частками спільної мети - зробити громаду найпрекраснішим куточком в районі. Під час проведення днів довкілля відбувається й спілкування з жителями, саме коли можна дізнатися про поточні проблеми кожного, взяти їх на замітку, аби потім передати на виконання відповідним службам.

Багаточисельним видався суботник у лісосмузі поблизу провулку Жовтневого смт Білокуракине, участь у якому взяв голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик, його заступник Д.А.Шуть, депутат селищної ради А.В.Отрошко, голова ОСББ «Комфорт» Л.А.Хлапоніна, працівники селищної ради та ТОВ «Білокуракинський хлібозавод», робітники від Центру зайнятості, жителі провулків Жовтневого та Затишного, вулиць Гагаріна та Першотравневої. Трудовий десант вийшов на суботник, щоб впорядкувати лісосмугу, зробити її більш чистою та ошатною, ліквідувати несанкціоноване сміттєзвалище. Люди працювали з прекрасним настроєм, вкладаючи свою душу у справу, якою займалися. Це було доказом та яскравим прикладом того, як всі прагнули змін на краще життя.

Спільними зусиллями було прибрано смітники та торішнє листя, вирубано поросль. Лісосмуга на очах ставала дуже чистою та впорядкованою, від чого працювати хотілось ще завзятіше. Варто відзначити активних учасників благоустрою. Це Т.М.Філоненко, В.Шуть, Н.М.Сухоставська, М.В.Верецун, В.І.Бондаренко, І.А.Марченко, В.В.Щербак, С.А.Гороховацький, М.В.Корнієнко, В.Малик, О.Бараннік, М.Хмеленко, М.Мойсеєнко, Д.О.Свинаренко, А.М.Сукачов, Ю.Вірченко та багато інших. Непоміченою не залишилась вправна робота екскаваторника В.В.Щербака. Чоловік вже більше 40 років майстерно справляється з таким величезним агрегатом, йому рівних важко знайти. Всі з захопленням спостерігали за його діями.

На завершення суботника представники місцевої влади висловили щиру вдячність небайдужим та ініціативним жителям, які підтримали їх, цим самим зробивши внесок громади вищезазначених вулиць та провулків для покращення загального стану благоустрою селища. Жителі, в свою чергу подякували голові Білокуракинської ОТГ С.І.Сірику та його заступнику Д.А.Шутю за турботу, яка приділяється у плані покращення благоустрою в громаді.

Подібні толоки будуть проводитися в громаді й надалі, щоб зробити її ще кращою та впорядкованішою.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№35-36 від 30 квітня 2016 року.
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 481 | Додав: portalbk | Теги: життя, Сірик, Шуть, уборка, суботник, громада, білокуракинщини, толока | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar