19:03
Дитячий майданчик поповнився ігровим елементом

Дитячий майданчик в БілокуракинеНі для кого не секрет, що активні ігри на свіжому повітрі зміцнюють організм малюків і корисно впливають на його органічний розвиток. Але вкрай важливо, щоб маленькі бешкетники мали спеціально облаштовані місця, де вони можуть цікаво те безпечно використати свій вільний час. З розумінням цих потреб і турботою про дітей, завдяки Білокуракинській громаді та керівництву ПП СВФ «Агро» на території зони відпочинку по вул. Енергетиків з’явився цікавий об'єкт, ще один ігровий елемент для дітлахів. Над красивою та надійною спорудою працюють співробітники ПП СВФ «Агро» та робітники Білокуракинської громади: Євген Зінченко, Сергій Гороховацький, Артем Раташнюк та Михайло Кісіль.
ПП СВФ «Агро» не дарма приділяє таку увагу нашій громаді, адже його очолює наша землячка Т.М.Лапта, яка народилася і проживала в селищі. Тому їй не байдужі проблеми цієї території, із нею легко знайти спільну мову. За підтримки таких небайдужих людей наше селище буде процвітати та розвиватися й надалі. І дуже хотілося б, якби всі, хто приходить туди відпочивати, проявляли культуру поведінки. Адже це турбота не лише про благоустрій селища, а й виховання підростаючого покоління, про наше майбутнє.

За матеріалами «Життя Білокуракинщини»

Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 315 | Додав: portalbk | Теги: ігровий, майданчик, життя, білокуракинщини, фото, Білокуракине, дитячий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar