13:05
Депутати плідно працюють
20 квітня у залі засідань Білокуракинської селищної ради відбулась сьома сесія селищної ради сьомого скликання. Сесію відкрив голова Білокуракинської об'єднаної територіальної громади С.І.Сірик. На сесії, окрім депутатів селищної ради, були присутні в.о. старост, заступники селищного голови Д.А.Шуть та В.М.Носуля, головний бухгалтер селищної ради О.Ф.Пронька, спеціаліст селищної ради з юридичних питань Є.Ю.Світличний, начальник організаційного відділу районної ради О.М.Стогнієв та ін. запрошені.

Порядок денний складався із восьми питань. Так, про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт Нещеретівського сільського Будинку культури (часткова заміна покрівлі та зовнішньої стіни), про виділення коштів кожній футбольній команді громади на придбання спортивного одягу та інвентарю і про внесення змін до бюджету Білокуракинської селищної ради інформувала головний бухгалтер селищної ради О.Ф.Пронька. Про затвердження статуту Білокуракинської селищної ради інформувала секретар селищної ради Н.І.Жукова. Про розробку документації для створення комунального підприємства для обслуговування населених пунктів Білокуракинської ОТГ інформував спеціаліст із юридичних питань селищної ради Є.Ю.Світличний. Про затвердження проектно-кошторисної документації на капітальний ремонт дахів деяких житлових будинків по кв. Перемоги, вулиць Історичній, Центральній, Базарній, пров. Жовтневому смт Білокуракине та про прийняття на баланс селищної ради та в комунальну власність територіальної громади житлового будинку з госпбудівлями та спорудами у с.Нещеретове інформував голова Білокуракинської ОТГ С.І.Сірик. Також розглядалися різноманітні земельні питання, із яких інформувала землевпорядник селищної ради В.В.Корнієнко. Депутати проголосували за вищеназвані питання.

У різних питаннях секретар селищної ради Н.І.Жукова зачитала звернення до депутатів ініціативної групи щодо можливості закриття Коноплянівської ЗОШ. Депутати почуту інформацію взяли до відома, відбулось обговорення.

Після розгляду всіх питань порядку денного сесії, взяття до відома всіх зауважень та пропозиції щодо ведення сесії, сьома сесія Білокуракинської селищної ради сьомого скликання була оголошена закритою.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№35-36 від 30 квітня 2016 року
Категорія: Життя Білокуракинщини | Переглядів: 594 | Додав: portalbk | Теги: газета, життя, Новини, білокуракинщини | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar